Kies voor een betere gemeentelijke dienstverlening met een online afspraken module.

Zonder online afspraken is het als gemeente is het niet altijd gemakkelijk om een planning te maken voor de dienstverlenende lokketen. Soms is er een onderzetting en soms een overbezetting. Beide situaties brengen stress mee voor de gemeentemedewerkers.

Het werken op afspraak kan hier hulp bieden. Via een online consulteerbare kalender worden de verschillende gemeentelijke diensten en hun beschikbaarheid getoond. Burgers kunnen deze beschikbaarheidskalender raadplegen. Ze kiezen uit de nog vrije tijdslots en plannen zelf hun afspraak. Als bevestiging van de gemaakte afspraak zal er automatisch een mail worden verzonden.  Omdat de burger zijn afspraak niet zou vergeten kan hij een reminder service activeren.  Deze manier van werken reduceert drastisch het aantal vergeten afspraken en zal finaal zorgen voor een hogere tevredenheid zowel voor burgers als voor de gemeentemedewerkers.

Met de Mobile Media Tools oplossing kiest u voor een perfecte en betaalbare oplossing om u afspraken te plannen.  Het is een optionele module bij de gemeentewebsite en de gemeente App.

De afsprakenmodule zorgt voor:

 

Een betere dienstverlening voor de burgers

Een betere en efficiëntere planning van de lokketen

Minder stresssituaties voor gemeentemedewerkers

Burgers kunnen overal en altijd een afspraak plannen

Minder vergeten afspraken

online afspraken inlogscherm
online afspraken mobile startscherm
Online afspraken selector
online afspraken mobile dienstselector
online afspraken tijdweergave
online afspraken mobile tijdweergave

Overtuigd?

Interesse? Neem snel contact met ons op. Dan weet u snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Share This