Uw responsive website

Een goede overheidswebsite vertrekt vanuit de noden en doelen van haar bezoekers. Ze speelt in op hun toptaken en biedt duidelijke antwoorden op concrete vragen.
Aan de hand van onze jarenlange ervaring op het gebied van overheidswebsites kunnen zijn we er zeker van dat we aan de hand van jullie input en kennis en onze ervaring een goede overheids website kunnen neerzetten.

Vraag niet wat het doel is van je website, maar wat het doel is van je bezoekers.
Dat is de basisvraag voor elke succesvolle digitale overheid. Wie zijn de mensen die naar mijn website komen en wat komen ze doen? Door te achterhalen wat de toptaken zijn van je bezoekers, kan je inspelen op hun noden, e, dat is nu net het stul waar wij jullie mee gaan begeleiden.

Wij helpen je leren te denken vanuit de bezoekers en niet vanuit je organisatie. Dit moet je doen, anders kan je nooit een goede, succesvolle overheidswebsite hebben.

De website die wij bouwen zijn opensource, zo heb je altijd het beste van het web tegen de beste prijs.

Wat bieden we aan in deze website:

Een volledige overheidswebsite die voldoet aan al de noden en verplichtingen van wat er van een overheid website verwacht wordt. Deze website is volledig opensource en responsieve
Een volledige E-id integratie, één maal geregistreerd op deze website heeft u toegang tot alles wat deze site te beiden heeft.
Een evenementen kalender waarmee u al de evenementen die er in jullie omgeving zijn kunnen aankondigen en eventuele toegangskaarten kunnen aanbieden
Een reservatie module waarmee u online afspraken kan maken.
Een zaalreservatie systeem
Afgeschermde zone met Eid toegang
Bedrijvengids (locatie gids) met google maps integratie.

Overtuigd?

Interesse? Neem snel contact met ons op. Dan weet u snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Share This