Onze markten zijn doelbewust de Locale overheden en Medische praktijken. Voor hun kunnen we een digitale totaaloplossing aanbieden ter ondersteuning van hun werking.

Locale overheden

Een duidelijke en steeds actuele communicatie met de burger is zeer belangrijk. Om dit te bereiken is het juist inzetten van nieuwe digitale communicatiemogelijkheden van essentieel belang. Mobile Media Tools heeft hiervoor de juiste oplossingen. Oplossingen die allemaal in de cloud worden aangeboden. Zo heeft u stabiele oplossingen die steeds gebruik maken van recente technologie├źn. U kan starten met een zeer bescheiden investering en zo stapsgewijs uitbreiden.

Medische praktijken

Door onze contacten en gesprekken met verantwoordelijken van medische groepspraktijken hebben we besloten om een variant te maken van het digitale communicatie platform voor gemeenten. We kunnen door inhoudelijke aanpassingen dezelfde technologie gebruiken.

Een website en een app met praktijk info en de mogelijkheid om een afspraak te maken. Voor de wachtzaal bieden we een scherm aan met aangename inhoud zoals gezondheidstips een aangevuld met info over de groepspraktijk en ook nieuws en weerberichten kunnen worden getoond. Voor grote praktijken kan het interessant zijn om via een klantenbegeleiding systeem de klanten op te roepen via het scherm in de wachtzaal.

Overtuigd?

Interesse? Neem snel contact met ons op. Dan weet u snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Share This